Dark Mode Off / On

Onderstaande schreef ik via Whatsapp aan een vriendin. Zij wil super graag verhuizen, maar deze wens veroorzaakt problemen in haar huwelijk. De problemen zijn zo groot, dat het nu zelfs op scheiden aan komt. Zo jammer, want verder heeft dit stel eigenlijk helemaal niet zo veel problemen. Ik schreef haar dus onderstaande in de hoop dat ze het tij nog zou kunnen keren. Zij is niet bekend met de Law Of Attraction, dus ik hoop dat dit ook voor leken een beetje een begrijpelijke uitleg is, die motiveert om ermee aan de slag te gaan. En daarom deel ik hem dus ook hier, in de hoop dat het mijn lezers ook inspireert en met een casus inzicht geeft van hoe je dit nu feitelijk toepast in je leven.

Lieve Nina,

Ik ben helemaal into the Law of Attraction en als ik jou bezig zie met je scheiding, dan denk ik: zo jammer, want jullie HOEVEN helemaal niet te scheiden. Als je dat hele verhuizen en huis kopen maar LOS zou laten en je het GEVOEL zou kunnen creëren dat je al in het ideale huis woont, door DANKBAAR te zijn voor wat je hebt. Als je vervolgens je ideale huis gaat visualiseren en zo tastbaar mogelijk maken, dan weet ik zeker dat die er wel zou komen. Maar in plaats daarvan focus jij je op dat wat je NIET hebt. En dus krijg je meer van wat je NIET wil. Geen huis en/of geen man. Ik geloof heilig dat wij mensen elk het leven kunnen creëren/inrichten zoals we zelf willen, als je maar positieve energie, voldoening en vertrouwen hebt en 100% verantwoordelijkheid neemt voor je leven, acties en gedachten.

De situatie waar je nu in zit heb je zelf gecreëerd, bewust of onbewust door de Law of Attraction. Je kunt hem ook ontcreëren, of doorzetten. Ook door de Law of Attraction. Want wij LEVEN ALTIJD de law of attraction of je het nu wil of niet. En jij blijft steeds SCHEIDING en NIET VERHUIZEN aantrekken. Dat is dus wat je zult krijgen. Maar je hebt dus ook de macht en de kracht om iets anders aan te trekken. Maar dat moet je dan wel willen. Daarom zeg ik steeds: wat WIL je. Laat dat je leiden. Wil je scheiden, prima, dan zit je op de goede weg. Wil je dat niet, ga dan eindelijk eens doen wat nodig is om het tij te keren. Weet je het niet? Dan zul je alleen maar nog meer onzekerheid aantrekken…

Ik hoop dat je dit een beetje snapt. Er zijn hierover heel wat youtube filmpjes due je kunt kijken/beluisteren. Als je geen boeken leest, ga dan in elk geval elke avond 10min een filmpje beluisteren voor je gaat slapen.

Iemand die ik heel inspirerend vind, is Maartje Koper – zij kan de wet van de aantrekkingskracht heel begrijpelijk uitleggen en is super praktisch ingesteld.

Want waarom niet het leven creëren dat je WIL. Het mooiste leven dat je je kunt voorstellen en voor jezelf kunt wensen. JIJ kan dat voor jezelf waarmaken. Dat is toch HET MOOISTE GESCHENK dat je jezelf kunt geven?

Het komt niet zomaar, niet snel en er zijn misschien offers voor nodig. Maar geluk, happyness en tevredenheid zijn de weg ernaartoe en dat is toch ook heerlijk om te leven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.