Dark Mode Off / On

Dit blog ontleent zijn naam van het bekende boek “Think and Grow Rich”, van Napoleon Hill. Het boek werd gepubliceerd in 1937, maar bevat waarheden die tijdloos schijnen te zijn. Niet voor niets is dit boek tot op de dag van vandaag een bron van inspiratie voor zeer veel succesvolle ondernemers.

Ik, Cheryl – de schrijver van dit blog – ben zelf een startende ondernemer en natuurlijk streef ik ernaar om van mijn startup een succes te maken. “Think and Grow Rich” kwam steeds weer op mijn pad en ik besloot dan ook het pad te volgen. Op dit blog neem ik je mee op mijn ontdekkingsreis langs mindset, succesformules, en spiritualiteit. Het is een zoektocht naar geluk en hoe je dromen waarmaakt. Voor mij is dit hoe ik leer en internaliseer. Voor jou is het hopelijk een stukje inspiratie die ook jou op weg zal helpen naar het realiseren van je dromen.

Ik geloof dat dromen geen dromen hoeven te blijven. Ik geloof dat je alles wat je je kunt indenken ook kunt waarmaken. Geloof je me? Of misschien juist niet? Probeer het zelf en kijk wat er gebeurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.